Een Interim Oplossing Voor Een Tijdelijke Onderbezetting

Zoekt u vervanging voor een medewerker die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat? Gaat een van uw vaste medewerkers het bedrijf verlaten, maar heeft u nog geen opvolger gevonden?

Heeft u een tijdelijke onderbezetting van het personeelsbestand? Dan biedt AdPro-HR ook interim oplossingen waarbij administratieve werkzaamheden op de personeels- of recruitment afdeling voor een bepaalde periode intern worden overgenomen. AdPro-HR voorziet graag in uw behoefte aan interim oplossingen om uw tijdelijke probleem aan te pakken.  

Een Toegevoegde Waarde Binnen Uw Bedrijf

Flexibel, betrouwbaar en proactief zijn de sleutelwoorden voor de dienstverlening van AdPro-HR. Kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen toonaangevende  bedrijven zorgen voor een toegevoegde waarde binnen uw bedrijf. Met een minimale inwerktijd zorg ik ervoor dat u snel beschikt over een volwaardig medewerker zodat er geen achterstanden zullen ontstaan. Kwalitatieve dienstverlening tegen een scherp tarief, zodat u verzekerd bent van een succesvolle oplossing voor de tijdelijke onderbezetting van uw personeelsbestand.

AdPro-HR zorgt gegarandeerd voor:

  • Een toegevoegde waarde binnen uw bedrijf door kennis en expertise
  • Een minimale inwerktijd zodat er geen achterstanden ontstaan
  • Kwalitatieve dienstverlening tegen een scherp tarief
  • Dat u nergens aan vast zit. Overeenkomst te allen tijde wijzigen of beëindigen

Tijdelijk onderbezet? Ik kom graag uw team versterken!

Neem direct contact op

Administratie - administratiekantoor - payroll

                                       

AdPro-HR: de Administratieve Professional die u zoekt!